Аржентинската мегазвезда Лионел Меси пристигна първи в Москва за контролната

...
Аржентинската мегазвезда Лионел Меси пристигна първи в Москва за контролната
Коментари Харесай

Меси първи пристигна в лагера на Аржентина

Аржентинската мегазвезда Лионел Меси дойде първи в Москва за контролната среща на националния тим против Русия, която ще се играе на 11 ноември на стадион " Лужники " в Москва. Меси дойде в съветската столица дружно със своя съотборник в Барселона и непосредствен другар Хавиер Масчерано. Двамата се настаниха в непокътнатия за Аржентина хотел.

Аржентинците се събират напряко в Москва за мача, защото по-голямата част от тях играят в разнообразни европейски тимове. Днес към Меси и Масчерано би трябвало да се причислят Серхио Агуеро и Николас Отаменди (Манчестър Сити), както и играещите в съветското състезание Матиас Краневитер, Емилиано Ригони, Леандро Паредес, Емануел Мамана - всички футболисти на Зенит (Санкт Петербург).

Във вторник ще дойде пък Анхел ди Мария от Пари Сен Жермен. Късно във вторник против сряда през нощта към отбора ще се причислят и четиримата играчи, които се състезават в аржентинското състезание: Фернандо Белуши (Сан Лоренсо), Енцо Перес (Ривър Плейт) и Дарио Бенедето и Кристиан Павон от Бока Хуниорс.

Аржентина ще има още един мач на съветска територия. На 14 ноември в Краснодар те ще се изправят против Нигерия. През 2014 година напъните на Меси стигнаха за 2-о място на Мондиал 2014, само че пък той взе премията за най-хубав футболист. Примера дивисион 11 кръг, събота 4 ноември  Барселона 2:1краен резулат  Севиля
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР