Аржентинецът Лионел Меси бе признат за най-добрия футболист на 21

...
Аржентинецът Лионел Меси бе признат за най-добрия футболист на 21
Коментари Харесай

Обявиха Меси за най-добрия футболист на 21 век, Роналдо втори

Аржентинецът Лионел Меси бе приет за най-хубавия футболист на 21 век в анкетата на портала FourFourTwo. В класацията 8-кратният притежател на Златната топка изпреварва своя огромен противник през последните 15 години Кристиано Роналдо.

Наскоро Меси се трансформира и в най-титулувания играч в историята на футбола, печелейки своя 44-и трофей след триумфа в шампионата за Купата на лигите като състезател на Интер Маями.

Челната тройка добавя испанецът Андрес Иниеста, който в хода на своята кариера завоюва повече от 30 трофея с отборите на Барселона, японския Висел Кобе и националния тим на Испания, с който стана на два пъти европейски и един път международен първенец.

Топ 5 в подреждането допълниха други двама футболисти, които са тясно свързани с Барселона, като четвърти се подреди настоящия ментор на каталунците Шави, който преди този момент изигра повече от 700 мача за представителния тим.

Пети в анкетата остана бразилецът Роналдиньо, който пък игра на Камп Ноу в интервала 2003-2008. В хода на неговата богата кариера той носи екипите още на бразилските Гремио, Фламенго, Атлетико Минейро, Флуминензе, френския ПСЖ, италианския Милан и мексиканския Керетаро.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР