Аржентина стана първата държава в Латинска Америка, която започна производството

...
Аржентина стана първата държава в Латинска Америка, която започна производството
Коментари Харесай

Аржентина започва да произвежда „Спутник V“

Аржентина стана първата страна в Латинска Америка, която стартира производството на съветската коронавирусна ваксина „ Спутник V “, която в бъдеще може да се изнася за Централна и Латинска Америка, се споделя в изказване на Руския фонд за директни вложения (RDIF).
" RDIF и фармацевтичната компания „ Laboratorios Richmond SACIF “ афишират производството на първата партида от съветската ваксина против ковид „ Спутник V “ в Аржентина “, заяви Фондът.
 Аржентина не разрешава на жителите си да излизат през нощта поради COVID-19 Аржентина не разрешава на жителите си да излизат през нощта поради COVID-19
Аржентинското държавно управление реши да затегне карантинните ограничения и да забрани свободното придвижване на жителите през нощта заради увеличаван...
RDIF и сътрудниците му са направили за „ Laboratorios Richmond “, а първата създадена партида ще бъде доставена на център „ Гамалея “ за надзор на качеството на лекарството.
" Пълномащабното произвеждане на „ Спутник V “ в Аржентина се чака да стартира през юни. Ваксината, създадена в Аржентина, може да бъде изнасяна в други страни от Централна и Латинска Америка в бъдеще ", споделят от фонда.
Аржентинският президент Алберто Фернандес съобщи: „ Радваме се, че можем да произвеждаме имунизацията „ Спутник V “ в Аржентина, с която към този момент пазиме нашето население с отлични резултати. Това ще бъде чудесна опция да продължим напред в битката против пандемията освен в Аржентина, само че и в Латинска Америка. "
„ Аржентина беше първата в Латинска Америка, която утвърди имунизацията и стартира да имунизира популацията с съветското лекарство. Днес на драго сърце оповестяваме, че Аржентина също стана която стартира производството на „ Спутник V “, посредством към партньорство сред RDIF и „ Laboratorios Richmond “. „ Спутник V “ е утвърдена допълнително от 10 страни в Латинска и Централна Америка, а производството в Аржентина ще разреши доставки и на другите ни сътрудници “, сподели Кирил Дмитриев, началник на RDIF.
 В Аржентина: Кмет се имунизира с портрет на Путин в ръце В Аржентина: Кмет се имунизира с портрет на Путин в ръце
Кметът на аржентински град в провинция Буенос Айрес, Хуан Карлос Гаспарини, се имунизира против ковид с портрет на съветския президе...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР