Aржентина излиза срещу Полша в решителен мач от третия кръг

...
Aржентина излиза срещу Полша в решителен мач от третия кръг
Коментари Харесай

Аржентина и Полша излизат един срещу друг в решителен сблъсък

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Aржентина излиза против Полша в съдбоносен мач от третия кръг в своята група C. Сблъсъкът ще бъде основен за прекосяването на " небесносините " в идващия стадий на Световното състезание в Катар. Победа би осигурила на двукратните международни първенци излизане от групата. Равенството също би било задоволително, ако Мексико успее да надделее над Саудитска Арабия в другата среща от групата.

От позиция на Полша една точка е задоволителна за осминафиналите, до момента в който успеха ще подсигурява първото място на " Дружина полска ". Мексико пък ще търси наложителна победа над Саудитска Арабия, с цел да продължи страхотната си серия от седем следващи участия в елиминациите на международно състезание. За " зелените соколи " триумф ще значи сензационно излизане от групата, като това може да се случи и с еднакъв, само че в случай че в другия мач има експресивен победител.

В група D полуфиналистът от Евро 2020 Дания има потребност от триумф против Австралия, с цел да продължи напред, до момента в който тъждество най-вероятно ще е задоволително на " кенгурата ". В другия мач Франция ще си обезпечи първото място в групата с реми против Тунис, до момента в който африканците ще гонят наложителна победа и ще се надяват на удобен процес в другия дуел.

 

Мъри Стоилов: Очаквам един горделив Левски против Лудогорец

Наставникът на Левски Станимир Стоилов застана пред медиите преди утрешния мач против Лудогорец. “Сините ” гостуват в Разград в отсрочен дуел от efbet Лига, който се явява и последния турнирен за тази календарна година. Мъри изрази вяра, че тимът му ще успее да повтори играта си от последните няколко мача с " орлите ".

" Иска ми се тимът да играе на равнището, на което игра в последните 4-5 мача с Лудогорец, да покажем най-хубавото, което можем. Знаем, че се изправяме против един добре отракан тим, от дълги години хегемон в българския футбол. За мен постоянно е било значимо нашият тим да се приближи до оптималната си спортна форма. Също по този начин значим миг за нас е играчите да покажат упоритост и предпочитание точно в мачове с най-добре играещия тим в България. Тогава може да забележим и нашето равнище, може да забележим и проблеми, може да забележим и позитивни неща, които имаме. Също по този начин може всеки футболист да отбрани по най-хубавия метод мястото си в Левски. Иска ми се да играят по най-хубавия метод. Предварителните стремежи постоянно са били положителни, само че най-важно е по какъв начин ще наподобяват на следващия ден на мача. Футболистите на Левски са длъжни на следващия ден да изиграят мача в стила, който прилича на Левски ", сподели Стоилов.

Сблъсъкът сред Левски и Лудогорец е на следващия ден от 15:00 часа на стадион " Хювефарма Арена ". В неделя двата отбора още веднъж ще се срещнат в Разград, този път в дуел от осминафиналите за Купата на България.

Кристиано Роналдо е все по-близо до трансфер в Саудитска Арабия

Голямата звезда на международния футбол Кристиано Роналдо е все по-близо до това да продължи кариерата си в саудитския клуб Ал Насър, оповестява испанското спортно издание Марка. Според информацията арабският отбор предлага на португалеца контракт за две години и половина и заплата от 200 милиона евро на година. Това надвишава с доста всички други оферти, които стоят пред Роналдо, в това число и от американската Мейджър Лийг Сокър. Основното предпочитание на петкратния притежател на Златната топка е да продължи да играе в Европа за тим, който е измежду кандидатите за Шампионската лига, само че наподобява все по-малко евентуално това да се осъществя. Роналдо е желан и от първенеца на Копа Либертадорес Фламенго, който обаче сигурно не може да му предложи същото благосъстояние. Ал-Насър е най-успешният клуб в Саудитска Арабия с 29 трофея от локални и интернационалните шампионати. В момента треньор е французинът Руди Гарсия, който преди този момент беше отпред на Марсилия, Рома, Лион, Лил и други В редиците на отбора пък са колумбийския вратар Давид Оспина и испанеца Алваро Гонсалес.

Далас - Голдън Стейт 116:113: Лука Дончич завоюва дуела против Стеф Къри и наниза 51-вия си трипъл-дабъл в НБА

Отборът на Далас Маверикс победи Голдън Стейт Уориърс със 116:113 като хазаин в мач от постоянния сезон на НБА на Съединени американски щати и Канада. В повтаряне на финала на Западната конференция от предишния сезон звездите на двата отбора Лука Дончич и Стеф Къри направиха страховит двубой, само че словенецът надви, реализирайки петия си трипъл-дабъл за сезона и общо 51-ви в кариерата. Дончич приключи с 41 точки, 12 битки и 12 асистенции, а с основна роля за триумфа бе и Тим Хардауей с 22 пункта. Маверикс натрупаха преднина от 17 точки още в първата част, само че Уориърс се върнаха в мача преди почивката и до края дуелът бе равносилен, като тройка на Къри малко преди края даде преднина от 110:108 за първенците.   " Маврите " на собствен ред вкараха идващите пет точки, с цел да поемат надзор над събитията. В самия край пък Клей Томпсън можеше да вкара мача в продължение, само че пропусна от тройката. За войните над всички бе Стеф Къри, който осъществя 32 точки, 5 битки и 5 асистенции. Клей Томпсън обаче имаше неприятна вечер и вкара единствено 5 точки за 31 минути игра. Двата отбора имат съвсем еднакъв баланс, като Маверикс заемат 9-о място в Западната конференция с 10 победи и 10 загуби, до момента в който Уориърс са 10-ти с актив от 11 триумфа и 11 провали.

Александър Овечкин усъвършенства връх на Уейн Грецки по маркирани голове в гостувания, " Мечките " продължиха впечатляващата си серия с 13-а поредна домакинска победа

Александър Овечкин се разписа два пъти при триумфа на Вашингтон с 5:1 във Ванкувър против локалния Канъкс и усъвършенства върха на легендата Уейн Грецки за най-вече маркирани голове при гостувания в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада. Овечкин осъществя 403-ото си попадение на непознат терен от общо 793 в лигата, а Грецки, който е най-хубавият изпълнител в историята на шампионата с 894 гола, има 402 при гостувания. Антъни Манта способства с гол и асистенция за успеха на столичани, а вратарят Дарси Кюмпър отрази 31 шайби. Нилс Хогландер пък беше прецизен за домакините, които прекъснаха серия от три следващи победи. В същото време Бостън оглави класирането в Националната хокейна лига с 38 точки, откакто завоюва с 3:1 против гостуващия миналогодишен финалист за купа " Стенли " Тампа Бей. Тимът на Брюинс продължи рекордната в историята на клуба серия от 13 поредни домашен победи от началото на сезона.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР