Ариана Гранде все още не е преживяла Пийт Дейвидсън. Това

...
Ариана Гранде все още не е преживяла Пийт Дейвидсън. Това
Коментари Харесай

Ариана Гранде тъгува по Пийт Дейвидсън

Ариана Гранде към момента не е претърпяла Пийт Дейвидсън. Това считат нейни почитатели след последната ѝ обява в Instagram. Тя се състои от откъс, в който се споделя, че в случай че обичаш някого, би трябвало да го пуснеш да си отиде.

Певицата е качила известна поговорка на Хорацио Джоунс съгласно който би трябвало да се разделим с хората, които ни нараняват, без значение, че ги обичаме.

„ Да оставиш някого да си отиде, не значи да спреш да го обичаш и да се грижиш за него “, написа почитателка на изпълнителката, която след раздялата си с комика издаде песента „ Thank U, Next “.

В момента Пийт Дейвидсън излиза с 20-години по-възрастната от него Кейт Бекинсейл. По всичко проличава, че към този момент е не запомнил Гранде, за която даже бе благоприятен, тъй като към този момент не крие новата си връзка на публични места.

Ариана Гранде се пробва да не помни някогашния си като запълва свободното си време с работа. Тя даде старт на международното си турне „ Sweetener “. На него тя е решила да не пее две от песните си, отдадени на рапъра Марк Милър, който умря от свръхдоза. С него тя излизаше преди да срещне Дейвидсън.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР