Ариана Гранде не е единственият изпълнител, който изненада феновете с

...
Ариана Гранде не е единственият изпълнител, който изненада феновете с
Коментари Харесай

Вземете три месеца музика от Amazon безплатно в сделка, която съперничи на Spotify и Apple

Ариана Гранде не е единственият реализатор, който изненада почитателите с нова музика този месец, последният й албум Eternal Sunshine се причислява към набор от свежи музика от Cardi B, Bon Jovi, Dermot Kennedy и Kacey Musgraves, гама, която да дава отговор на вашия усет. Без значение какъв брой добър е най-новият шлагер, не е добре, в случай че не можете да го предавате поточно на повтаряне, да разбърквате албума или да го изтеглите, когато сте офлайн.....и това е мястото, където Amazon се намесва.

Последната договорка за плейлисти на търговеца на дребно Prime без подозрение ще бъде музика за всички уши, която евентуално ще победи съперниците Spotify и Apple Music до върха на класацията. Това е по този начин, тъй като Amazon Music Unlimited към този момент е безвъзмезден за цели три месеца, договорка, която ще ви спести повече от £32.

Всичко е част от най-новата му Spring Deal Days Sale, стартирано благосъстояние от спадове на цените за първокласни купувачи и до момента в който виждаме големи отстъпки за въздушни фритюрници, грим и те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР