Ариана Гранде и нейният съпруг Далтън Гомес са подали молба

...
Ариана Гранде и нейният съпруг Далтън Гомес са подали молба
Коментари Харесай

Ариана Гранде се развежда със съпруга си след 2 години брак

Ариана Гранде и нейният брачен партньор Далтън Гомес са подали молба за бракоразвод след единствено две години брак. Това оповестяват няколко американски издания, измежду които CNN и TMZ.

В документите за бракоразвод юристът на поп изпълнителката написа за " непреодолими разлики " сред Гранде и Гомес. От тях излиза наяве, че двойката се е разделила още през февруари. 28-годишният Гомес също е подал публична молба за бракоразвод в понеделник.

Според известия в американските медии Гранде към този момент е в нова връзка и се среща с сътрудника си от " Wicked " Итън Слейтър. Гранде и сътрудникът по недвижими парцели Гомес оповестиха годежа си през декември 2020 година след съвсем година дружно. Сватбата им се състоя през май 2021 година в Монтесито, Калифорния

Поп певицата беше сгодена за малко и за комедийния артист Пийт Дейвидсън през 2018 година, само че след това двамата се разделиха.

Това е следващата вест за бракоразвод в света на звездите. Миналата седмица оповестиха, че оттук насетне ще " се развиват самостоятелно ", а напълно неотдавна своя бракоразвод потвърдиха и Джо Джонас и Софи Търнър.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР