Ари Бен, талантлив писател и бивш съпруг на норвежка принцеса,

...
Ари Бен, талантлив писател и бивш съпруг на норвежка принцеса,
Коментари Харесай

Навръх Коледа се самоуби писател, обвинил Кевин Спейси в сексуален тормоз

Ари Бен, надарен публицист и някогашен брачен партньор на норвежка принцеса, се самоуби на 47 години, заяви Агенция Франс Прес.
Новината за самоубийството беше доказана от мениджъра на писателя.

Успешният датски създател беше женен за принцесата на Норвегия Марта Луиз сред 2002 и 2017 година Те имат три дъщери, най-малката от които е на 11 години.

„ С голяма горест в сърцата и от името на най-близките родственици на Ари Бен би трябвало да оповестя, че той е лишил живота си през днешния ден ", съобщи мениджърът му Гейр Хаконсунд в имейл до AFP.

През 1999 година Бен разгласява първата си книга - алманах с разкази, озаглавен „ Тъжен като пъкъл ", той е създател и на няколко романа и пиеси. Последната му книга „ Inferno " излезе предходната година и в детайли разказва битката му с психологични проблеми.

През декември 2017 година Бен упрекна Кевин Спейси, че го е опипвал под масата по време на концерт при връчването на Нобеловата премия за мир през 2007 година Спейси беше упрекнат от повече от дузина мъже в полови похищения. Актьорът изрично отхвърли изказванията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР