> Архивна снимкаПо данни на Областна администрация в Бургас, работата

...
> Архивна снимкаПо данни на Областна администрация в Бургас, работата
Коментари Харесай

Година след наводненията: Непочистени дерета тревожат жителите на Камено!

> Архивна фотография
По данни на Областна администрация в Бургас, работата по разчистването на дерета и речни корита в наводнените региони продължава. Животът на хората в селища претърпели водния пъкъл обаче вечно се промени, оповестява БНР-Бургас.

Какво се направи за възобновяване на вредите и взети ли са ограничения за недопускането на още едно такова злополучие, хората споделят: " Помогнаха ни, направиха ни тук две стаи. Дадоха ни помощ. Предоставиха ни печка, ледник. Общината се старае, чисти, обаче страната не чисти, има насъбрани наноси, по тази причина не спим умерено. Трябва да се почисти всичко, с цел да може водата да продължава надолу, а не да се струпва с наноси. Пътят е отвеян. Стана река. "

Една година след наводнението в село Ливада- Генчо Петров, който загуби майка си в нощта на бедствието се усеща пропуснат от общината и страната. 87-годишната Иванка Петрова е една от жертвите на водната буря. " Нищо не знам, тъй като дадоха обещание да ми се обадят, само че това не е станало до този миг. Майка ми се удави, само че не по наша виновност, тъй като водата беше до 2 метра у дома. Никой не отделя внимание на този проблем, нещата са се размили съгласно мен. Всички са ме не запомнили ", споделя Генчо Петров за следствието, което се води по случая.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР