АрхивТази трибуна започна да се използва вече крайно в посока

...
АрхивТази трибуна започна да се използва вече крайно в посока
Коментари Харесай

Иван Портних: Трябва да се спрат фалшивите новини, които се отразяват негативно на туризма във Варна

 Архив
" Тази естрада стартира да се употребява към този момент извънредно в посока предизборна акция. Тъй или другояче имаше съответни въпроси на които естествено събраната от съответните дирекции информации ще ви бъде предоставена. По отношение на Вятърната мелница подготвен съм да обсъдим стъпки каквито предложите за  запазването и консервацията на обекта, доколкото закона го разрешава.

На въпроса на Николай Капитанов от " Демократична България “ за оградите в Морската градина, ще припомня, че този проблем е основан от партията, която представлявате обратно във времето. Но прави усещане, че разделяте типовете огради на по-нови и по-стари, на по-масивни и по-немасивни. Най-вероятно тъй като към част от тези огради имате някакво персонално отношение. Така че, като прецизирате кои огради да се запазят и кои не, заповядайте с по-прецизно предложение, аз съм подготвен незабавно да направя съответната стъпка във връзка с това. 

Много пъти ви каним на обществена полемика по тези тематики, само че вие не се явявате, тъй че допускам, че сътрудниците от съвета насочат поканата за следващ път, добре пристигнали сте.

Темата за туризма е извънредно значима, мъчителна даже, тъй като в крайна сметка Варна е морска столица и туризмът е сериозна колона в икономическото развиване на града и на района. В тази връзка е подета самодейност от мениджмънта на летище Варна относно основаването на обща Асоциация на българското Черноморие. Това планува да се направи опит за нов метод към маркетинга на черноморската дестинация като цяло, както на Варна в частност като максимален град по Черноморието и като морска столица на България. Може би първата стъпка в тази посока е да се вземе едно решение, с което да се спре тиражирането и от ваша страна на подправени вести ", разяснява кметът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР