Арестуваният заедно с Митьо Очите мултимилионер Бенчо Бенчев е обект

...
Арестуваният заедно с Митьо Очите мултимилионер Бенчо Бенчев е обект
Коментари Харесай

Тези ли хора ще закопаят милионера Бенчо Бенчев? Пред разследващите проговарят...

Арестуваният дружно с Митьо Очите мултимилионер Бенчо Бенчев е обект на следствие от Районната прокуратура в Бургас. Както БЛИЦ писа магистратите ще обясняват дали Бенчев не е оказал помощ на несебърския необут да се укрие.

За това съзнателно закононарушение в закона е планувано до 5 години затвор, показват от прокуратурата. Разследването против Бенчев се организира от окръжния следствен отдел в Бургас. По случая се организират разпити на очевидци, измежду които са някогашният народен представител Несрин Узун, водачът на Бенчев Йовчо Домусчиев, 24-годишната държанка на Митьо Очите, още една жена и двама мъже, написа „ Телеграф “.
Всичките седем индивида са били дружно с несебърския наркобос в турския хотел и бяха предадени от турските управляващи на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево преди три дни.
Отделно Бенчев и Узун се проверяват за присъединяване в група за рекет, побой и палежи на Очите. По делото за укривателство са изискани публични документи ор Турция и Гърция, информации от ГКПП-тата, през които са минали.
Разследващите настояват, че досега несъмнено са открили, че в четвъртък, часове откакто е издадена европейската заповед за задържането на Желязков, Бенчев и водачът му Йовчо Домусчиев с първокласен микробус, благосъстоятелност на бургаския общински консултант са взели Митьо Очите от хотела му в Солун, Гърция, и са отпътували. Точно в 19,09 часа на 2 август тримата са минали гръцко-турската граница при Граничен контролно-пропусквателен пункт Ипсала. През това време Узун е запазил три стаи в хотела на името на Бенчев и водача му. В едната стая се е настанил Очите с приятелката си Илина.

В същото време съдът ще гледа през днешния ден ограниченията за неотклонение на петимата арестувани от групата на Димитър Желязков - Очите. я. Апелативният профилиран съд ще гледа през днешния ден ограниченията за неотклонение на петимата от групата на Димитър Желязков - Митьо Очите за рекет и побои, арестувани при профилираната интервенцията в Бургас и южното Черноморие преди седмица. Заседанието е планувано за 10.00 часа в зала 4 на съда. В събота профилираният углавен съд ги остави в ареста с непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража”.

Венцислав Христов, Радослав Николов, Йордан Въчев, Иван Найденов и Иван Пишиев, всички с адресна регистрация в Бургас, бяха арестувани при акцията на 2 август, когато бяха задържано общо 20 лица. И петимата са упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за палежи, рекет, побои, изнудване и опиати, за чийто водач е апетитен Димитър Желязков-Очите. От всички с обвинявания в неопределеност е единствено общинският консултант от Несебър Пейко Янков, за който е издадена европейска заповед за арест.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР