Арестуваният за убийството на крадеца Жоро Плъха д-р Иван Димитров

...
Арестуваният за убийството на крадеца Жоро Плъха д-р Иван Димитров
Коментари Харесай

Приятелка на д-р Димитров разказа покъртителни подробности за нападението на Жоро Плъха

Арестуваният за убийството на крадеца Жоро Плъха доктор Иван Димитров не е имал различен избор и е защитавал фамилията си. Това съобщи пред bTV Зоя Николова, фамилна другарка на рентгенолога.

„ Убедена съм, че доктор Иван Димитров не е имал различен избор, с цел да пристъпи към това деяние, защитавайки фамилията си с цената на своя живот”, акцентира тя.

Д-р Димитров в никакъв случай не е проявявал експанзия, безапелационна е Зоя Николова.

„ За нищо на света не бих споделила, че той е нападателен, просто е бил заставен от стеклите се условия. Може да е прочувствен, само че сред страст и експанзия има голяма разлика”, означи тя.

„ Семейството има две деца, от които едното е доста мъничко. Не желая да си представям, в случай че в същата нощ е бил на нощно дежурство. Представяте ли си тази млада майка с две невръстни деца, какво би се случило? Невероятен шанс е, че същата нощ той е бил вкъщи”, сподели Зоя Николова.

Приятелката на доктор Димитров до разказа като добър, учтив, безрезервен, грижлив и ерудиран мъж, на който можеш да разчиташ 24 часа в денонощието.

Зоя Николова упорства той да не бъден съден за преднамерено ликвидиране. „ Не може, когато защитаваш околните си в личния си дом, да бъдеш съден наедно с рецивидистите”, уточни тя.

По думите ѝ брачната половинка на доктор Димитров очевидно е добре, само че към момента в е бездънен стрес. Тя и децата са спели, когато са се случили събитията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР