Арестувания в Германия заподозрян за убийството на Виктория Маринова, е

...
Арестувания в Германия заподозрян за убийството на Виктория Маринова, е
Коментари Харесай

Извънредно! Арестуваха убиеца на Виктория

Арестувания в Германия обвинен за убийството на Виктория Маринова, е направил цялостни признания, осведоми " Труд ", като се базира на няколко източника. Свидетели от ромската махала " Селеметя " в Русе настояват, че задържаният се споделя Сейлядин, прочут бил и като Северин Красимиров.

Сейлядин избягал още в неделя и се укрил при майка си, която живеела в дребното градче Щаде, близо до Хамбург. Както осведоми през вчерашния ден БЛИЦ, още във вторник по обед се появи информация, за бягството през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " първо в Румъния, а сетне навътре в Европейски Съюз на ром, който е и основен обвинен за убийството на Виктория.

Според неофициалната към този момент информация причинителят е засечен по ДНК, което е съвпаднало 100% с планове генетичен материал на мястото на престъплението. По първични данни Сейлядин е роден през 1997 година

Изнасилил е жертвата си няколко пъти в продължение на час, преди да я обезобрази с влачене по земята, ограби и убие. Полицията в Русе е задържала брачната половинка и вуйна му. В дома му са открити движимости, свързани с убийството.

Тази информация към момента е неофициална към този момент. Очаква се на ексклузивен брифинг тази заран министър председателят Борисов, основният прокурор Цацаров и вътрешният министър Маринов да огласят разкрито ли е жестокото закононарушение, което раздруса България и света
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР