Арестуваха трима наркодилъри при спецакция в Пловдив, укривали голямо количество

...
Арестуваха трима наркодилъри при спецакция в Пловдив, укривали голямо количество
Коментари Харесай

Спецакция в Пловдив! Разкриха тайници за наркотици в река Марица, трима са задържани

Арестуваха трима наркодилъри при спецакция в Пловдив, укривали огромно количество опиати в коритото на река Марица. Акцията е осъществена от чиновници на Шесто районно управление (на МВР) и сътрудниците им от бранш „ Специални тактически дейности “ в Пловдив, а арестуваните са мъже на 28, 22 и 19 години.
Прочетете още
Под управлението на Окръжна прокуратура са конфискувани съвсем 325 грама марихуана и 900 грама синтетичен канабиноид. Високорисковите субстанции са открити в тайници по поречието на река Марица на територията на квартал „ Столипиново “, а при претърсвания на три адреса са открити и други материални доказателства, уличаващи тримата като наркодилъри – мобилни телефони, известна парична сума, както и над 400 грама смолисто вещество, употребявано за произвеждане на неестествен хашиш.

След запознаване с материалите от формираното досъдебно произвеждане за закононарушение по, наблюдаващият областен прокурор е повдигнал обвиняване на тримата и им е наложил непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “. 



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР