Арестуваха трима мъже и жена, замесени в престъпления с наркотици

...
Арестуваха трима мъже и жена, замесени в престъпления с наркотици
Коментари Харесай

След спецакция в София: Разкриха домашна оранжерия с марихуана

Арестуваха трима мъже и жена, забъркани в закононарушения с опиати в столицата, оповестиха Министерство на вътрешните работи.
В рамките на извършена на 16 юни спецоперация за противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции, в региона на жк. „ Илинден “ са арестувани 21-годишна жена и двама мъже - на 37 и 38 години, директно след договорка с опиати.
При последвалите обиски и претърсвания в търговски обект, стопанисван от 38-годишния мъж, както и в автомобила му, са открити над 30 топчета тревиста маса. В хода на траялото следствие криминалистите подхванали процесуално-следствени дейности и в къща, населявана от него.
Там те открили пригодена домашна оранжерия за развъждане на марихуана, оборудвана с лампи, влагомери, въздуховоди. Намерени и конфискувани са към 100 саксии със засадени растения, достигнали фаза на напредък към 1.20 м, съвсем 1.5 кг суха тревиста маса, семена за засаждане, голям брой пликчета вид спейсбек, електронни везни и бележник със саморъчни мемоари.
На място е арестуван и 47-годишен мъж. Работа по случая продължава, в развой на изясняване е ролята на четиримата арестувани в незаконната скица. Предстои отчет на събраните материали по формираното досъдебно произвеждане в прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР