Арестуваха индиец, който за 43 години се оженил за 14

...
Арестуваха индиец, който за 43 години се оженил за 14
Коментари Харесай

Мошеник се ожени 14 пъти, за да задигне парите на съпругите си

Арестуваха индиец, който за 43 години се оженил за 14 дами и експлоатирал финансово своите жертви. 65-годишният Рамеш Чандра Свейн за пръв път сключил брак през 1979 година, а за времето на своите похождения има цели 5 деца.

Към 2010 година той почнал да търси богати разведени дами. За задачата употребявал разнообразни имена. Всяка една от тях живеела в друг щат на Индията, а по този начин аферата на Рамеш останала неразкрита дълго време.

Според полицията незабавно след церемонията Свейн започвал да моли следващата си брачна половинка за пари и даже да препише цялото си имущество на него. След като реализирал единодушие той изчезвал.

Мошеничеството е разкрито с помощта на една от пострадалите. Тя била учителка и също сключила брак с мъжа. Тя видяла в неговия телефон известия от останалите пострадали дами и съумяла да се свърже с тях.

След това шокираната индийка се обърнала за помощ към полицейските управляващи. След ареста на Свейн служителите на реда разбрали, че той употребявал цели пет разнообразни персонални документи.

До момента сумата, която той е съумял да завоюва от жертвите си е незнайна. След доказване на виновността му го грозят седем години затвор.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР