Арестът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на

...
Арестът на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на
Коментари Харесай

Костадинов: Арестът на Борисов е странен на фона на визитата на американски министър


„ Арестът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е много чудноват на фона на визитата на американския министър, който го чакаме през днешния ден или на следващия ден, не е доста ясно по кое време ще дойда. Доколкото виждам, не става дума за качествено нови сигнали, за които водачът на ГЕРБ да е арестуван ". Това сподели на влизане в Народно събрание водачът на партия „ Възраждане " Костадин Костадинов.

„ Притеснява ме, че България може да се окаже забъркана във боен спор. „ Възраждане ” няма да го допусне " ", безапелационен бе водачът на партията.

Според него, в случай че Борисов е почтен, ще може да го потвърди по време на правосъдния развой.  

„ Не бива да се впечатляваме толкоз доста от това, че е задържан някогашен министър-председател. Аз самият бях задържан преди 2 години. Срещу нас имаше специфична интервенция на ДАНС, някои от обвиняванията към момента не са оттеглени. Бях застрашен от Прокуратурата с искане за затвор. В съда всички тези тенденциозни, политически стимулирани обвинявания, отпаднаха. Трябва да привикваме с това. Не единствено корупцията е закононарушение, освен заграбване на държавни средства е закононарушение, страната измяна също е закононарушение. Днес Прокуратурата би трябвало да реши дали ще го упрекна ”, сподели още Костадинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР