Арестантът-беглец Симеон Симеонов се предаде сам в Първо РУП на

...
Арестантът-беглец Симеон Симеонов се предаде сам в Първо РУП на
Коментари Харесай

Избягалият арестант се предаде сам в полицията

Арестантът-беглец Симеон Симеонов се съобщи самичък в Първо РУП на благоевградската полиция. Бил се уплашил от арестуването си и по тази причина духнал от незабавно поделение, изтъкнал той като претекст за бягството си, оповестява " Монитор ".

Тази заран 18-годишният дванайсетокласник от благоевградската гимназия СOУИЧЕ избяга от лекарския кабинет в незабавно поделение на благоевградската болница, откакто малко преди този момент е бил задържан от служители на реда с пакетче канабис. Младежът бил откаран в незабавен център за осъществяване на наложителен обзор, а по молба на дежурния доктор са били свалени белезниците. След прегледа е обещано мнение, че здравословното му положение не е в положение да бъде арестуван. Младежът споделил,че му е зле, помолил да отиде до тоалетната, като по пътя се вмъкнал в лекарски кабинет с отворен прозорец. Арестантът се спуснал през прозореца, като стъпил на необятния перваз под него, след което скочил на паркинга от 2 метра височина.

След това на тичешком се изнесъл през паркинга на частната болница и се скрил в околните лозя, в местността Баларбаши. Двамата служители на реда го подгонили несполучливо, след това се обадили на сътрудниците си за помощ.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР