Арената на Фермата“ за пръв път ще посрещне една от

...
Арената на Фермата“ за пръв път ще посрещне една от
Коментари Харесай

Балерина ще мачка на Арената във Фермата“

Арената на „ Фермата “ за пръв път ще посрещне една от най-изящните участнички в риалитито. Балерината Мартина, която е танцувала на сцената на Болшой спектакъл, ще покаже нападателната си страна в серия от борби за мощ, експедитивност и сръчност.

„ Да изляза на Арената ми е фантазия. Спокойна съм, тъй като моите съотборници са много мощни “, изясни синеоката танцьорка преди елиминационния екипен конфликт в понеделник, в който тя ще се бори дружно артиста Петър и актрисата Присияна от „ Елбетица “.

Вече се знае кои ще са част от противниците им от „ Канатица “ - собственичката на автокъща Лили и операторката в колцентър Иванка. Утре ще стане ясно кой от мъжете в аления отбор ще се причисли към тях. 

В „ Канатица “ не крият, че не могат да понасят Петър, водача на „ Елбетица “. „ Отборът му го боготвори, само че той приказва повече, в сравнение с прави. Диктатор е, а не водач “, разяснява Иван от аления отбор, който чака да се изправи против артиста на Арената. Другите вероятни съперници на Петър са избухливият земеделец Кенан и първичният оператор на пристанище Георги.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР