Арас Булут Ийнемли, който е един от най-талантливите актьори в

...
Арас Булут Ийнемли, който е един от най-талантливите актьори в
Коментари Харесай

Арас Булут и Ема Уотсън снимат сериал за Ататюрк

Арас Булут Ийнемли, който е един от най-талантливите артисти в Турция с потвърдения си триумф в „ Чукур “, ще играе Ататюрк в нов сериал, който ще бъде сниман за Disney Plus, заяви „ Труд бг “. Партньор на Ийнемли в тази поредност ще бъде световноизвестната звезда Ема Уотсън.

32-годишната Ема Уотсън става известна по целия свят с помощта на поредицата филми за Хари Потър. Уотсън играе Хърмаяни, една от най-близките другари на Хари. Ема притегля вниманието с присъединяване си в този филм, където към момента е детска актриса. По това време е на девет години и Хари Потър е първият й опит в киното. Тя се появява в осем кино лентата от поредицата за младия вълшебник от 2001 до 2011 година дружно с Даниел Радклиф и Рупърт Гринт. Уотсън получава голям брой награди и над £10 000 000 за работата си.

Актрисата, приключила университета Браун, едно от най-известните учебни заведения в света, притегля вниманието с яркия си разсъдък и позицията си в действителния живот. Ема за последно взе участие в „ Малки дами “ през 2019 година Новият план на световноизвестната звезда ще бъде сериалът „ Ататюрк “, който ще се снима за Disney Plus. В този сериал Уотсън ще показа основната роля с Арас Булут Ийнемли. Той ще играе Ататюрк, а поредицата ще бъде снимана от Lanistar Media. Друг артист, който несъмнено ще взе участие в сериала е Мехмет Гюнсур. Все още няма информация каква роля ще играе Ема Уотсън.

31-годишният Арас Булут също може да се похвали с чудесно обучение. Първо учи в колеж, а по-късно влиза в Истанбулския механически университет във Факултета по авиотехника. Пет години по-късно приключва просветителната институция и получава тапия. През 2018 година Булут е приет за " Личност на годината " от GQ Turkey. Той заслужава това звание освен за актьорска игра, само че и за присъединяване си в доста рекламни акции и фотосесии. Известният артист обича футбола! Той е почитател на турския клуб „ Бешикташ “ и постоянно споделя фотоси в обществените мрежи, на които е изобразен със знаците на тима.

Снимките на сериала „ Ататюрк “ ще стартират евентуално през летните месеци и ще срещнат феновете на екраните на Disney Plus през 2023 година, а мотив за снимането му е 100-годишнината от основаването на Турция. Мехмет Ада Озтекин ще режисира сериала, който ще се снима в два сезона от по шест епизода. Носителят на „ Оскар “ музикант Ханс Цимер ще композира музиката за „ Ататюрк “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР