Арън Тейлър-Джонсън е името, което спечели сърцата на комисията по

...
Арън Тейлър-Джонсън е името, което спечели сърцата на комисията по
Коментари Харесай

Ето кой актьор ще изиграе младия Джеймс Бонд

Арън Тейлър-Джонсън е името, което завоюва сърцата на комисията по време на скришен кастинг за ролята на именития сътрудник Джеймс Бонд.

Той към този момент е изненадващият любимец, откакто се е явил на свръхсекретен кастинг за ролята на Джеймс Бонд, написа " Сън ", базирайки се на информацията на вътрешни източници. Същите настояват, че продуцентите и Барбара Броколи - един от контролиращите акционери на филмовия франчайз, " доста са го харесали ".



До този миг измежду имената, които се завъртяха в мелницата на слуховете за възможни избраници за ролята, са тези на Том Харди, Том Хидълстън, Ричард Мадън и Идрис Елба. Досега обаче измежду тях не присъстваше това на Тейлър-Джонсън. 

Оказва се, че доста хора не си показват Тейлър-Джонсън в ролята, а като причина изданието показва обстоятелството, че те просто не са привикнали да го чуват да приказва на родния му британски акцент.



В някои от най-големите си функции във филми като " Kick-Ass " и " Годзила " Арън Тейлър-Джонсън приказва с американски акцент. Дори в " Отмъстителите: Ерата на Ултрон " той употребява по-скоро източноевропейски акцент, който също не би паснал на типичния облик на Бонд.

Има обаче един филм, в който Арън Тейлър-Джонсън показва извънреден британски акцент, и това е последния му план „ Bullet Train “. Въпросният трилър, включващ в състава си цяла плеяда от холивудски звезди, разкрива също и неговите екшън умения. Във кино лентата вземат участие Брад Пит, Джоуи Кинг, Брайън Тайри Хенри, Андрю Коджи, Хироюки Санада, Майкъл Шанън, Бад Бъни, Сандра Бълок, Зази Бец, Логан Лерман, Маси Ока и Карен Фукухара.



Изданието показва и друга причина Арън Тейлър-Джонсън да е измежду любимците на комисията. Той е на идеалната възраст да поеме роля като Джеймс Бонд. На 32 години това ще му даде задоволително време да се снима в разнообразни продължения, преди да стане прекомерно остарял за ролята.

Последният от именитите звезди, изиграли Бонд, е Даниел Крейг, чието последно преобразяване в героя завърши със " Смъртта може да изчака " от 2021 година Даниел Крейг извършва ролята в интервал от 15 години, през които се снима в пет кино лентата. Първата роля поема през 2006 година в " Казино Роял ", когато артистът е на 38 години.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР