Аптекарско-петролния бос Веселин Марешки обяви, че той и депутатите му

...
Аптекарско-петролния бос Веселин Марешки обяви, че той и депутатите му
Коментари Харесай

Депутатите на Марешки минавали в партизанска война

Аптекарско-петролния необут Веселин Марешки разгласи, че той и депутатите му от " Воля " минават в " партизанска война ". Не разясни обаче тъкмо в какво ще се показва това.

През последните над 2 години " Воля " и постоянно гласоподава дружно с ГЕРБ. След решението на Българска социалистическа партия да напусне Народното събрание през февруари, Марешки разгласи, че също ще бойкотира съвещанията, само че размишления след по-малко от 24 часа. Извън този случай " Воля " постоянно обезпечава кворум за работата на Народното събрание, само че не пропуща всяка опция, с цел да нападна съдружните сътрудници на ГЕРБ във властта - " Обединени патриоти ".

Партията на Марешки получи 3,60 % поддръжка на евровота, което я остави надалеч под чертата за влизане в европарламента, само че той бил удовлетворен от резултата. Обяснението на му за този % беше, че хората го желали в България.

" Ние се гордеем с нашия резултат и с нашите структури и минаваме в партизанска война - няма да осветляваме нито един наш почитател. Когато пристигна моментът ние да получим в бюлетина на ЦИК резултата, който сме изкарали, ще създадем тази смяна, която всички очаквате ", сподели Марешки на конференция във връзка резултатите на " Воля " на евроизборите.

Обяви, че парламентарната съпротива има по-висок резултат на изборите от ръководещите:
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР