Apple внедрява нови технологии в смартфоните сиКомпанията Apple съобщи по-рано

...
Apple внедрява нови технологии в смартфоните сиКомпанията Apple съобщи по-рано
Коментари Харесай

Телефоните вече ще сканират и телата

Apple внедрява нови технологии в смарт телефоните си

Компанията Apple заяви по-рано тази седмица за проектите си да внедри революционна функционалност в бъдещите си телефони, написа news.bg.

Патентът включва две сходни технологии.

Първата ще може да сканира наличието на въздуха към нас и да разпознава частиците във въздуха. Така чрез приложение телефонът ще може да ни споделя какъв брой и с какво е нечист въздухът там, където се намираме.

Втората е по-важната. Тя ще може да засича хормонални или други аномалии в тялото и да ни заяви за вероятните опасности, идентифицирайки характерни химикали от тялото. Това ще даде опция за предварителна защита на някои болести.

Самите датчици за миризма няма да бъдат вградени в телефона, а ще са поместени в настрана устройство, което ще се прикрепва към мобилните устройства на Apple.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР