Apple традиционно пуска софтуерните си продукти за тестване от девелопъри

...
Apple традиционно пуска софтуерните си продукти за тестване от девелопъри
Коментари Харесай

Вече всеки може да тества iOS 12

Apple обичайно пуска софтуерните си артикули за тестване от девелопъри от целия свят, преди публично да пусне нещо за общодостъпно прилагане.

Един от най-очакваните софтуерни артикули от компанията за актуалната година несъмнено е дванадесетата версия на iOS, която, както писахме преди време, ще внесе много промени и усъвършенствания по мобилната операционна система.

 Apple показа iOS 12
Какво е новото в iOS 12

Всички промени в операционната система на Apple

iOS 12 мина през две налични единствено за програмисти бета версии и неотдавна пусна трета бета, която е налична за всички притежатели на Apple устройство.

Ето по какъв начин можем и сами да изпробваме новия iOS:
Регистрираме се за бета тестванията в платформата на Apple на този линк. От тук смъкваме бета профила си. Това е дребен файл, който споделя на iPhone-a ни да ревизира за бета проби. Рестартираме устройството си и смъкваме iOS 12 Beta през Settings, както бихме конфигурирали елементарен ъпдейт.
Повечето от обещаните нови функционалности са оперативни, само че е допустимо някои приложения да крашват и да не работят вярно.

Колегите от ТechCrunch поучават да внимаваме и със съхранението на фотоси и видеа, тъй като има регистрирани случаи на изтрити или преместени файлове. Предполагаме, че това ще бъде една от последните версии преди оповестяването на цялостния iOS 12 тази есен.

 Всичко, което Apple показа тази седмица
Всичко, което Apple показа тази седмица

Очакваме много вълнуващи неща
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР