APPLE принуди приложение за Android да се изключи, след като

...
APPLE принуди приложение за Android да се изключи, след като
Коментари Харесай

Приложението за Android, което позволяваше на потребителите достъп до най-ценната функция на iPhone, е затворено от Apple

APPLE принуди приложение за Android да се изключи, откакто разреши на потребителите достъп до функционалността за автограф на iPhone.

Технологичната компания Beeper пусна приложение, което разрешава на потребителите да изпращат и получават iMessages със синьо балонче непосредствено от своите устройства с Android.

Beeper употребява персонализирана услуга, с цел да се свърже с iMessage посредством личната услуга за ориентирани вести на Apple.

Beeper трябваше по някакъв метод да покаже на сървърите на Apple, че пингва протоколите за известяван от автентично iPhone устройство - само че явно не беше.

Всички iMessage на iPhone се движат по този протокол и Beeper дейно ги прихваща и доставя на вашето устройство с Android.

Въпреки това, единствено 24 часа по-късно Apple показа мнението си по случая, като в същото време предприе строги стъпки за прекъсването му.

Технологичният колос сподели това, което би споделила всяка друга водеща компания: той просто се пробва да се оправи п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР