Apple обяви изненадващо събитие, на което се очаква да представи

...
Apple обяви изненадващо събитие, на което се очаква да представи
Коментари Харесай

Apple обяви изненадващото събитие „Страшно бързо“, което ще се проведе на 30-ти октомври

Apple разгласи изненадващо събитие, на което се чака да показа нови Mac компютри. Вече разгледахме част от слуховете за него. Събитието е извънредно по доста способи, в това число доста по-късното му начало от нормалните събития. To ще стартира в 17:00 локално тихоокеанско време или в 03:00 българско време.

Освен това ще се организира изключително късно в края на годината – на 30 октомври.

Изглежда, че Apple натъртва близостта до Хелоуин в своята покана, като употребява заглавието „ Страшно бързо “.

Освен това ще бъде напълно виртуално събитие, без персонално наличие.

Apple мина към напълно виртуални събития по време на пандемията, само че от този момент отвори физическо наличие, защото рестриктивните мерки бяха отстранени.

За разлика от доста скорошни събития на Apple, не е ясно какво тъкмо възнамерява компанията. Уебсайтът на Apple употребява иконата „ Finder “ от операционната система Mac, потвърждавайки фокуса върху нейните компютри.

Apple наподобява евентуално ще показа нова версия на своя iMac, който беше последно обновен през април 2021 година

За в този момент е надалеч зад останалата част от гамата на Apple.

Той към момента употребява чипа M1 на Apple и евентуално събитието ще го докара най-малко до съществуващите процесори M2.

Компанията обаче може да показа първите си процесори M3.

Първите M2 компютри на Apple дойдоха предишното лято, в обновените модели MacBook Air и MacBook Pro. Така че тези компютри също могат да бъдат обновени с най-новото потомство.

Някои отчети също допускат, че Apple може да възнамерява актуализация и за своя най-голям и безценен клас 14- и 16-инчовите MacBook Pro. Те обаче бяха модифицирани по-рано тази година с представянето на M2 Pro и M2 Max. Това значи, че всяка нова актуализация може да е по-малко евентуална или може да бъде по-незначителна.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР