Apple обяви, че спира производството на iPod Touch - последния

...
Apple обяви, че спира производството на iPod Touch - последния
Коментари Харесай

Apple прекрати производството на iPod Touch

Apple разгласи, че стопира производството на iPod Touch - последния останал модел от фамилията на портативните музикални плейъри. Той ще се продава " до привършване на количествата ".

След като завърши със основаването на специфични музикални плейъри, компанията съобщи, че " духът на iPod продължава да живее " във всички нейни устройства за възпроизвеждане на музика, като iPhone, iPad и HomePod Mini.

Прекратяването на производството на iPod Touch бележи края на една цяла ера. Apple отбелязва, че първият iPod е показан " преди повече от 20 години ". Първият модел с поддръжка на FireWire беше просто портативен музикален плейър; Apple произвеждаше модели, предопределени само за слушане на аудио, до 2017 година, когато спря производството на iPod Nano и Shuffle. Въпреки че някои запалянковци приветстваха iPod Touch като новия типичен музикален плейър, той откри фенове и измежду тези, които желаеха преживяване, сходно на това с iPhone, само че не се нуждаеха от смарт телефон.

Седмото потомство iPod Touch, чието произвеждане беше прекратено във вторник, 10 май, беше показано през 2019 година дружно със смарт телефона iPhone 7. Предишният модел на плейъра излезе през 2015 година

За всички към този момент беше ясно, че времето на музикалните плейъри е отминало. Повечето хора не бяха доста заинтригувани да носят със себе си второ устройство, чиято функционалност можеше да извършва смарт телефонът.

Тони Фадел, един от разработчиците на истинския iPod, показа пред The Verge, че екипът на iPod е знаел, че смарт телефоните iPhone в последна сметка могат да заобиколят музикалните плейъри, като поемат техните функционалности.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР