Аперол е италиански аперитив с характерно оранжево-червен цвят и свеж

...
Аперол е италиански аперитив с характерно оранжево-червен цвят и свеж
Коментари Харесай

Лятна наслада: Как да си направите вкусен коктейл с Аперол у дома

Аперол е италиански аперитив с особено оранжево-червен цвят и пресен усет. Той е отличен избор за основаване на освежаващи коктейли, изключително по време на лятните месеци. В тази публикация ще ви представим рецепта за коктейл с Аперол, който е съвършен за релаксация и приятност на слънчевите дни. Следвайте стъпките и се насладете на вкусното комбиниране от Аперол и други съставки.

Съставки:
60 мл Аперол90 мл просеко (италианско шампанско)30 мл газирана вода2-3 кубчета ледПортокалови резани за украса
Инструкции:
В огромно коктейлно шейкърче поставете кубчетата лед.Добавете Аперол в шейкърчето.Добавете просеко.Затворете шейкърчето и разклатете го добре, с цел да се смесят съставките.Поставете купата за коктейли и изсипете сместа в нея.Добавете содовата вода над коктейла, с цел да придадете ободрителен резултат.За украса, прибавете няколко портокалови филийки в коктейла.Разбъркайте леко с лъжица.Сервирайте коктейла охладен и насладете се на освежаващия усет.
Съвети:
За по-интензивен усет, можете да добавите няколко капки горчица или битери.Ако желаете по-сладък коктейл, можете да добавите малко захар или сироп по усет.За вид без алкохол, можете да замените просекото с безалкохолен шампанско или газирана вода.
Насладете се на свежия и благоуханен коктейл с Аперол, който ще ви помогне да се отпуснете и насладите на лятото. Приятно пиянство!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР