Апелативният спецсъд увеличи гаранцията Елена Динева, съпруга на укриващия се

...
Апелативният спецсъд увеличи гаранцията Елена Динева, съпруга на укриващия се
Коментари Харесай

Увеличиха гаранцията на съпругата на Васил Божков до 1 млн. лева

Апелативният спецсъд усили гаранцията Елена Динева, брачна половинка на укриващия се в Дубай Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Първоначално гаранцията бе избрана на 750 000 лева, а през днешния ден съдъят я подвигна на 1 млн. лева, съобщи кореспондент на Novini.bg

Още първоначално обаче стана ясно, че обвинената за присъединяване в Организирана незаконна група (ОПГ) няма опцията да заплати толкоз висока гаранция. Това бе доказано и от нейните юристи.

Динева ще остане в ареста още 20 дни в ареста до края на октомври, когато изтича 8-месечният период на арестувана. След това мярката й би трябвало да бъде изменена.

От Специализирана прокуратурата желаеха гаранция от един милион и петстотин хиляди лв. и считат, че има действителна заплаха да извърши друго закононарушение. Бе изтъкнато, че Динева има и скъпа къща в Париж, т.е., че има приходи да си заплати гаранцията.

Днес стана ясно още, че обиските в дома на Динева не престават. Прави се и списък на конфискуваните движимости, а обвинената участва на място при осъществяване на процесуалните дейности.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР