Апелативният спецсъд назначи съдебно-медицинска експертиза за здравословно състояние на Биляна

...
Апелативният спецсъд назначи съдебно-медицинска експертиза за здравословно състояние на Биляна
Коментари Харесай

Биляна Петрова се оплака, че не чува

Апелативният спецсъд назначи съдебно-медицинска експертиза за здравословно положение на Биляна Петрова, откакто на правосъдното съвещание през днешния ден тя заяви, че има проблем със слуха, съобщи БГНЕС.

Експертизата би трябвало да е подготвена 7 дни преди датата на идващото правосъдно съвещание, което е на 8 януари.

„ Става въпрос за ненадейно зародил проблем със слуха, който докара до незабавна здравна намеса и Биляна сега не чува, тъй че тя не може да взе участие пълноценно в каквото и да е правосъдно съвещание. Именно по тази причина ние направихме искане за отсрочване на делото за идната избрана дата, а съдът от своя страна назначи съдебно-медицинска експертиза, която да откри какво е положението й ”, сподели юристът й Емануил Йорданов. Той посочи, че тя съвсем не чува, би трябвало да й се приказва доста от близко, по-високо.

Делото в Апелативният профилиран съд е против Десислава Иванчева, Биляна Петрова и Петко Дюлгеров. Бившата кметица на регион " Младост ", предшественикът ѝ и заместничката ѝ бяха наказаните за пожелан, само че неполучен рушвет. Тримата бяха наказани на първа инстанция, като Иванчева получи 20 години затвор, Биляна Петрова – 15 години отнемане на независимост, а Петко Дюлгеров като медиатор –12 години затвор.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР