Апелативният специализиран съд решава дали задържаната кметица на район „Младост”

...
Апелативният специализиран съд решава дали задържаната кметица на район „Младост”
Коментари Харесай

Съдът решава дали Десислава Иванчева ще остане на поста си

Апелативният профилиран съд взема решение дали арестуваната кметица на регион „ Младост” Десислава Иванчева ще остане на поста.

Миналата седмица делото беше отсрочено, с цел да могат Иванчева и заместничката ѝ Диляна Петрова да се срещнат с материалите.

Част от тях са секретни, други не.
Апелативният спецсъд даде 3 дни на Иванчева да се запознае с материалите по делото Задържаният кмет на регион „ Младост ” не е отстранена дефинитивно
Според Иванчева и Петрова те не могат да осъществят правото си на отбрана, в случай че не се срещнат с материалите по делото.

Спецпрокуратурата изиска от спецсъда да в профил Иванчева като кмет, откакто стана ясно, че от килията си в ареста тя е издала заповед за уволнението на заместника си Румен Русев, който е един от главните очевидци против нея.

Миналата седмица Столичният общински съвет обаче избра точно Русев за изпълняващ длъжността областен кмет.

Арестът на Десислава Иванчева Столичният общински съвет избра арх. Румен Русев за краткотраен кмет на „ Младост ” Иванчева отхвърля да е кметувала в „ Младост ” от ареста Кой ръководи в този момент софийския регион „ Младост “ Апелативният спецсъд остави Десислава Иванчева в ареста Общинският съвет утвърди Владимир Клисуров за краткотраен кмет на „ Младост ” Десислава Иванчева: С Александър Ваклин сме се срещали два пъти Може да не желае, само че Владимир Клисуров ще е и.д. кмет на „ Младост ” Прокуратурата добави обвиняванията на Десислава Иванчева, заместничката й и Петко Дюлгеров Адв. Екимджиев: Шумният арест е индикация за паралелни цели Цацаров: „ Отчайващи нелепости ” са, че вървим към прокурорска тирания Пиарът на „ Младост ”: Дюлгеров е подхвърлил парите в колата на Иванчева Следи от маркиращ химикал има по ръцете на медиатора Петко Дюлгеров Иван Гешев за показния арест на Десислава Иванчева: Лош шанс Стефан Софиянски: Десислава Иванчева е получила компетенции да стопира обекти Привърженици на Десислава Иванчева стачкуваха пред Спецсъда Как се желае и по какъв начин се дава рушвет от 70 хиляди евро Съдът остави Десислава Иванчева в ареста Прокуратурата изиска непрекъснат арест за кмета на „ Младост ” Десислава Иванчева Бизнесмен: Множество бизнесмени са изнудвани от Иванчева Румен Петков: Това не е битка с корупцията, това е „ Попал в газету ”

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР