Апелативният специализиран съд не пусна Евгения Банева от ареста.И миналата

...
Апелативният специализиран съд не пусна Евгения Банева от ареста.И миналата
Коментари Харесай

Евгения Банева остава в ареста

Апелативният профилиран съд не пусна Евгения Банева от ареста.
И предходната седмица съдът я остави в ареста, защото счете, че има опция, в случай че бъде пусната на независимост, да се укрие или да извърши друго закононарушение. А преди последното правосъдното съвещание Банева разяснява желанието си да се кандидатира за евродепутат.

Семейството предприемачи Николай и Евгения Баневи бяха предадени от френските управляващи на проверяващия екип от Специализираната прокуратура на 6 декември 2018 година Те са в ареста по обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни и длъжностни закононарушения и пране на пари.

Майката на предприемача Мария Банева също се снабди в обвиняване. 77-годишната жена ще дава отговор за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения, заграбване и пране на пари. Мария Банева остана на независимост против 10 000 лв. гаранция, оповестява БГНЕС.

Николай Банев към този момент изиска да излезе на независимост, само че и първоинстанционният Наказателен съд и Апелативният спецсъд му отхвърлиха.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР