Апелативен съд – София потвърди определението на Окръжен съд –

...
Апелативен съд – София потвърди определението на Окръжен съд –
Коментари Харесай

Съдът остави за постоянно в ареста перничанина, обвинен за убийство на съпругата си

Апелативен съд – София удостовери определението на Окръжен съд – Перник, с което е взета мярката за неотклонение „ задържане под стража “ на Димитър Димитров, упрекнат в съзнателно ликвидиране на брачната половинка си в Перник, оповестиха от съда.

Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Според съда има действителна заплаха Димитров да се укрие или да извърши закононарушение. Доказателствата по делото сочат, че обвиненият е осъществявал принуждение по отношение на брачната половинка си преди настъпването на нейната гибел и при една по-лека мярка за неотклонение, би могъл да влияе върху очевидците, част от които са негови близки. 

Сигналът за убийството е подаден на 29 април в 04:27 часа. Отивайки на място, екипите на полицията установяват, че има данни за осъществено тежко престъпно закононарушение. Семейството има две малолетни деца на 14 и 16 години, които не са били в жилището по време на случая, оповестява Българска телеграфна агенция.

Разследващите преди дни прецизираха, че сред мъжа и дамата са възниквали голям брой спорове, в основата на които стои използването на алкохол от страна на причинителя. Заради това дамата постоянно се е изнасяла от фамилния дом с децата си при своите родители. Преди два месеца тя се е върнала още веднъж при при брачна половинка си, само че без децата. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР