„Апартаментгейт” ни разби, нанасе ни тежки репутационни удари, видях крах

...
„Апартаментгейт” ни разби, нанасе ни тежки репутационни удари, видях крах
Коментари Харесай

Бойко Борисов: „Апартаментгейт” ни разби

„ Апартаментгейт” ни разруши, нанасе ни тежки репутационни удари, видях провал в очите на хората. Това сподели министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов в изявление за предаването „ Тази сутрин”.

Той посочи, че по тази причина е взел в свои ръце предизборната акция преди изборите за Европейски парламент. Обяви, че сега не се меси в акциите за локалния избор.

Слуховете в Сливен са различен тип Костинбродска спекулация

„ Когато дойдат избори, има цели щабове, които мислят каква нечистотия да създадат и за жалост доста пъти им се получава. Това е различен тип Костинбродска афера”, разяснява министър председателят във връзка слуховете за лишаване на деца в Сливенско, поради които родители не пускат децата си на учебно заведение.
Бойкот на образователния развой в Карнобат и Сливенско поради суматоха измежду родителите Родители не позволяват децата си до учебно заведение поради слух, че обществените служби извеждат малолетни
Той прикани хората да не имат вяра на сходни клюки. „ Питам какво страната ще ги прави тези деца, къде ще ги настани. Как ще влезеш и на обикновено семейство ще му вземеш детето”, попита Борисов.

Премиерът сподели, че е сезирана прокуратурата в регионите, в които има провокации. Министерство на вътрешните работи и ДАНС също проверяват протичащото се. По думите му слуховете пускат всякакви „ пастори”, които пропагандират предизборно.

Цветан Цветанов не ми липсва

След двете изявленията, които даде Цветан Цветанов към този момент не ми липсва – изговори доста нелепости, разяснява водачът на ГЕРБ. Не чаках толкоз бързо да заприказва против сътрудниците си и партията, посочи той.
Цветанов: Борисов ме попита дали ще върша политически план Бившият втори в ГЕРБ разгласи, че министър председателят е обкръжен от хора, които не са откровени с него
На плана на Цветанов пожела триумф, както и на новия политически план на Слави Трифонов – „ Няма такава държава”.

Според Бойко Борисов в този момент Трифонов влиза почтено в борбата, тъй като в този момент години наред е подлагал на критика от шоуто си гратис е правил реклама на бъдещата си партия.
Слави Трифонов учреди " Няма такава страна " без медии и телефони В условия на цялостна секретност беше учредена новата групировка
„ Сега идва на политическата сцена и както всеки от нас ще дава отговор за хората си. Когато разберем претендентите му за общински съветници, за кметове, за депутати, ореолът ще изчезне, ще бъде надупчен”, счита водачът на ГЕРБ.

Очаквайте детайлности!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР