Аня Тейлър-Джой трябва да е доволна от тазгодишния сезон на

...
Аня Тейлър-Джой трябва да е доволна от тазгодишния сезон на
Коментари Харесай

Задава ли се продължение на Дамски гамбит

Аня Тейлър-Джой би трябвало да е удовлетворена от тазгодишния " сезон на премиите ". Актрисата си потегли с две значими статуетки - Златен глобус и SAG за основна женска роля в сериала по книгата на Уолтър Тевис " Дамски гамбит ".

Оттогава 25-годишната американско-аржентинско-британска актриса е по кориците на списанията и дава изявленията. Последното е за майския брой на американското ELLE, в което споделя за сложното си детство в Англия и за бъдещите си креативен проекти.

" Тъпо ще е от моя страна да кажа, че в никакъв случай не би имало втори сезон на " Дамски гамбит ", а след това, когато съм на 40, Скот Франк (един от основателите на сериала на Netflix - б.а.) да се обади и да пита: Как ти се коства, да го продължим ли? "

В изявлението Тейлър-Джой, която е изкарала детските си години в Аржентина, споделя какъв брой сложни са били първите й години в Англия. Семейството й се мести там, когато е на шест и до осемгодишна възраст тя отхвърля да приказва британски с вярата, че ще накара родителите си да се върнат в Аржентина.

Изключително самотно дете в Лондон, тя си е " играела " с цветята у дома, а другари са й били героите от " Хари Потър ". В момента обаче обстановката е радикално друга - Аня е звезда и всички чакат с неспокойствие да я видят в спинофа на " Лудият Макс " Furiosa.
 Furiosa, Аня Тейлър-Джой, Крис Хемсуърт, Яя Абдул-Матийн II и актьорите, които ще вземат участие в предисторията на
Аня Тейлър-Джой заменя Чарлийз Терон

Крис Хемсуърт и Яя Абдул-Матийн II ще вършат компания на актрисата във Furiosa
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР