Аня Пенчева подари усмивки на бизнес дамите от Академия Живей

...
Аня Пенчева подари усмивки на бизнес дамите от Академия Живей
Коментари Харесай

Аня Пенчева подари усмивки на бизнес дами с „Елегантния четвъртък“

Аня Пенчева подари усмивки на бизнес дамите от Академия „ Живей елегантно “ с описа на истории от живота си и сцената по време на първото издание на самодейността „ Елегантен четвъртък “ за тази година. Събитието се организира клуб Black&White в Grand Hotel Millennium, София, благодарение на продуцентска къща Palms Music.



В препълнения клуб, примата на българското кино Аня Пенчева сложи началото на сезона със страхотни фамилни истории, разкази от театъра и протичащото се зад кулисите. „ Преди да дойда тук, внукът ми ме попита къде отивам и какво ще върша. Аз отговорих, че ще работя, а той ми отвърна: „ Аз пък мисля да „ откачавам “. Така стартира историите си гранд дамата на киното. Тя описа за работата си в театъра и за късното „ изобретение “, че в действителност е прелестна комедийна актриса, а в предишното са ѝ давали единствено трагични функции. Сред споделените истории бе и тази за сантиментална среща, която приключила с уволняване от театъра. От предпочитание да се срещне с тогавашния си обичан, който след това става и неин брачен партньор, тя пропуснала да се появи в театъра и отишла да играе тенис с него. Последвало стремително уволняване, само че след инцидентната интервенция на тогавашния министър председател, който бил разчувстван от красивата история, актрисата се връща назад на работа в театъра.

Новият сезон на „ Елегантния четвъртък “ се организира под надслова „ Гранд усмивките на българската сцена “, като началото, обещано от носителката на „ Аскер “, беше обещаващо. През цялата вечер усмивките не слизаха от лицата на събралите се дами, които научиха още любопитни и комични истории от живота на актрисата.

След края на формалната част, гостенките съумяха да поговорят персонално с Аня Пенчева, да се снимат с нея и да ѝ кажат „ Наздраве “ с изискана селекция от виновност и защити мезета.

Академия „ Живей елегантно “ е учебно заведение за обществена връзка, бизнес етикет и протокол. Повече информация може да намерите на уеб страницата на Академията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР