Антония Петрова не спира да взривява мрежата със своето семейство Всеки

...
Антония Петрова не спира да взривява мрежата със своето семейство
Всеки
Коментари Харесай

Богата ли?Антония Петрова се изпокарала с родителите си за пари

Антония Петрова не стопира да взривява мрежата със своето семейство

Всеки ден ставаме очевидци какво се готви във вила „ Абии “ в тузарският богаташки комплекс „ Пирин голф “. От пържените филийки до обедите и вечери уникати, приготвени извънредно с задгранични капризи, майсторени от нейния брачен партньор Ивайло Батинков. И за похлупак какъв брой са гениални синовете й, които правят чудеса. Като да вземем за пример виртуозно каране на колело, интелигентен взор на осем месечно бебе и тем сходни „ чудесии “.

Тоца, както преди време назова светския лъв Евгени Минчев Мис България 2009, не стопира да се хвали с холивудския си метод на живот, висок стандарт, обилие от вкусотии на трапезата им и умопомрачителни ваканции в чужбина. Да се питаме от кое място тези пари имат тези хора, като не се знае какво тъкмо работят и какви приходи получават.

Тоца обаче и дума не обелваше за родителите си, нито за своята свекърва. Според добре осведомени източници перничанката се изпокарала с майка си и татко си заради….пари.

Това се случила малко, откакто станала законна брачна половинка на втория си брачен партньор Ивайло Батинков. А студенината и отчуждението сред тях траяли цели де години. Антония Петрова-Батинкова не била близка и със свекърва си. Но какво тъкмо се е случило сред двете дами, към този момент историята мълчи.

„ Нали не стопира да се фука какъв брой е богата и по какъв начин живеят по-добре и от кралското семейство в Англия. Тогава какви пари търси от майка си и баща си, вместо тя да им дава “, погнаха я в мрежата.

Инфо: Уикенд

Тагове: Антония Петрова Тоца Ивлай Батинков Мис България 2009 пари родители
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР