Антония Петрова изуми всички с лошата си хигиена. Мис България

...
Антония Петрова изуми всички с лошата си хигиена. Мис България
Коментари Харесай

Хигиена – нулева: Антония Петрова се пусна некъпана, как Иво ляга с нея?


Антония Петрова изуми всички с неприятната си хигиена. Мис България 2009 се пусна по голи крайници, като на фотографията се видя, че ноктите й са в извънредно положение и има черно под тях.

Фотото провокира доста насмешки и отрицателни мнения. Хората всеобщо се възмущават от неприятната хигиена, която Тоца демонстрира и я приканват да се изкъпе и да отиде на педикюр.

Разбира се, госпожа Батинкова побърза да изтрие фотографията, само че неприятното усещане, което остави тя, няма по какъв начин да изчезне. Оказа се, че хигиената на миската не е на високо равнище, както мнозина считаха до неотдавна.

„ Отврат! Измий си краката, може ли такова нещо? Не се ли къпеш? ”, разясняват хора в мрежата.

Откакто е майка, Антония най-вероятно има по-малко време да отделя на външния си тип, само че това не е опрощение, защото тя непрекъснато се бие в гърдите какъв брой е красива.

Интересното е по какъв начин брачният партньор й Ивайло я търпи в този й тип. Той я устоя и е обикновено да желае най-малко да наподобява добре за него. Тя обаче не си прави труда да е хубава даже за своя мъж.

Оттук нататък е обезпечено, че Петрова ще внимава доста повече, когато разгласява в обществените мрежи. Дали ще стартира да се къпе по-често, това към този момент не се знае.

Източник: в. „ Уикенд ”
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР