Антонио Рюдигер продължава да настоява да се превърне в най-скъпоплатения

...
Антонио Рюдигер продължава да настоява да се превърне в най-скъпоплатения
Коментари Харесай

Байерн предлага двойната заплата, за която настоява Антонио Рюдигер

Антонио Рюдигер продължава да упорства да се трансформира в най-скъпоплатения бранител в света, само че, до момента в който в Челси още не са сигурни дали си коства парите, от Байерн Мюнхен към този момент готвят съответната оферта, съгласно Bild.

Германският национал сега прибира по €6 млн. на „ Стамфорд Бридж “, само че договорът му изтича през идното лято, а, съгласно слуховете, той изисква двойно нарастване на заплатата си.

Роман Абрамович няма реномето на човек, който пести пари за играчи, само че до в този момент надали е срещал сходно условие от човек, който построи името си в клуба му.

„ Баварците “ в това време са в развой на замяна на изпълнителите в защита. Дайот Упамекано и Алфонсо Дейвис по всичко проличава ще бъдат в основата на тази смяна, само че потребността от директен заместител на Давид Алаба е повече от явна след неувереното начало на французина.

Германското издание твърди, че Байерн е подготвен да заплати предстоящите €12 млн. на сезон на Рюдигер, само че той към момента се надява, че ще получи нужната оферта от сегашния му клуб.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР