Антонио Конте може да води Тотнъм още в неделя в

...
Антонио Конте може да води Тотнъм още в неделя в
Коментари Харесай

Конте иска да води Тотнъм срещу Манчестър Сити в неделя

Антонио Конте може да води Тотнъм още в неделя в идното дерби против Манчестър Сити, единствено пет дни след интервенцията за премахване на жлъчката му. Конте ще вземе дефинитивно решение след консултация със своя хирург в навечерието на мача, съобщи неговият асистент Кристиан Стелини.„ Решението ще бъде взето от Конте в часовете преди мача “, показа Стелини. „ Готови сме да създадем всичко и Антонио и евентуално лекарите ще би трябвало да решат “, добави той. 53-годишният Конте се завърна в родината си след успеха над Престън за ФА къп, само че беше признат в болница поради " остри коремни болки ". В момента той се възвръща дружно със своето семейство.

Конте съобщи, че интервенцията, която претърпя за премахване на жлъчния мехур, е минала добре. Италианецът увери, че се усеща по-добре и благодари за известията, които е получил.

„ Благодаря за всички чудесни известия. Операцията ми мина добре. Сега е време за възобновяване, само че нямам самообладание да се върна на терена при моя тим “, написа италианският треньор в профила си в обществената мрежа Instagram.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР