Антонина Зетова заяви, че се гордее със състезателките от националния

...
Антонина Зетова заяви, че се гордее със състезателките от националния
Коментари Харесай

Тони Зетова: Гордея се с този отбор!

Антонина Зетова съобщи, че се гордее със състезателките от националния тим за дами под 23 години, които завоюваха бронзовите медали от Световното състезание в Любляна.

 Антонина Зетова: Да не се главозамайваме (видео + галерия)
Тимът ни реализира голям триумф в столицата на Словения, като в хода на шампионата съумя да победи Япония, Бразилия, Куба, Кения, а в директната борба за 3-ото място надигра Доминиканска република с 4-2.

 Бронзовите медалистки по волейбол се прибраха
„ Горда съм с този тим! Сигурна съм, че този орден ще донесе по-голяма убеденост в личните сили на всички състезателки в отбора “, показа Тони Зетова на днешната конференция в Пресклуб България.

По време на шампионата в Словения всички девойки са вярвали в себе си и в шанса да завоюват орден. Това споделиха на срещата с медиите две от волейболистките в отбора Силвана Чаушева и Полина Нейкова. Силвана показа още, че е получавала поздравления след всяка победа от новия си клуб в Италия Унет Ямамай, където ще продължи кариерата си. Волейболистките не пропуснаха да изразят мнението си и за треньорката Зетова, като споделиха, че точно тя е направила по този начин всички да се усещат като едно огромно семейство.

Тони Зетова добави, че медалите са огромна отговорност и за самата нея, в случай че желае да продължи треньорската си кариера, а тя има такова предпочитание. В Словения е споделяла на девойките, че шансът идва при смелите. Трудно й е да дефинира кое е най-смелото й решение, само че въпреки всичко има отговор: „ Може би най-смелото беше да вършим фитнес преди мача с Доминиканската република “, мачът, в който се решаваше борбата за бронза. „ Всяко едно решение беше самоуверено “, разяснява пък помощник-треньорът Асен Методиев.

 Бронзовите медалистки по волейбол се прибраха
Селекционерът на „ Лъвиците “ показа още, че новaта система, тествана на Световното състезание за дами под 23 години в Словения, ще навреди на волейбола. Двубоите в Любляна бяха във формат 4 от 7 гейма до 15 точки.

„ С тези промени ще изчезнат 2 ротации, ще изчезнат постове. Дори за феновете не е забавно, тъй като един гейм е единствено 10 минути. Докато се настроиш за мача и той свършва “, разяснява още тя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР