Антон Тодоров напуска парламента като цяло и хвърля оставка като

...
Антон Тодоров напуска парламента като цяло и хвърля оставка като
Коментари Харесай

Цецка Цачева за оставката на Тодоров: Човешко е да бъдеш по-цветист в изказа

Антон Тодоров напуща Народното събрание като цяло и хвърля оставка като депутат.

Това разяснява в студиото на „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия министърът на правораздаването Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила.

Според нея напълно решението е в парламентарната група.

„ Безспорно натрупа се напрежение в последните дни. Човешко е да бъдеш по-цветист в изрече си “, добави Цачева.

Според нея решението на Тодоров е положително и му прави чест, че го е взел.

По мотив проваленото съвещание на Консултативния съвет за национална сигурност правосъдният министър посочи, че не е имало и диря от протест и сходни разсъждения.

„ Нещата се случиха изненадващо за мен, когато госпожа Нинова е решила да им даде воля пред публицисти “, разяснява Цачева.

По думите ѝ сходно говорене цели влизане в противоборство.

Според правосъдния министър разговорът сред президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила и министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила е бил спокоен и естествен, а след почивката президентът е оповестил пред членовете своето решение да приключи съвещанието и да насрочи ново за 17 октомври.

„ Право на президента е да се опита да откри консенсус сред двата законопроекта и да се обединим към правила за антикорупционния закон “, добави Цачева.

Цачева посочи още, че у нас има потребност от нова идея по отношение на наказателната политика и промени в Наказателно-процесуален кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР