Антон Хекимян уж беше много тъжен от раздялата с Василена

...
Антон Хекимян уж беше много тъжен от раздялата с Василена
Коментари Харесай

Секси колежка помага на Хекимян да преживее Василена

 Антон Хекимян сякаш беше доста печален от раздялата с Василена и това, че е бременна от различен, а в действителност се натиска с привлекателна колежка. Дали това е новата му възлюбена?

Антон Хекимян се радва на изключително внимание от страна на своя колежка. По всичко проличава, че излиза от депресията и отново се радва на живота.

Водещият на утринния блок по Би Ти Ви лъсна в интимни фрагменти с русокоса монтажистка, с която разделят еднакъв офис. На пикантните фотоси русокоската и журналистът наподобяват изключително близки, прегръщат се и се целуват.

Дали въпросната дама е новата тръпка на Тони, водещият пази в загадка. Нищо чудно обаче още веднъж да е срещнал любовта на работното място, написа " Ретро “.

Миналата година топ журналистът се раздели с колежката си Василена Гръбчева след 3-годишна връзка. Тя обаче не се бави доста и си откри нов мъж, освен това още веднъж с добра специалност, този път доктор.

Заговори се, че Хекимян понася новата обстановка доста тежко и по тази причина е в меланхолия. Той е към този момент на 35 година и му е време да се задоми.

Виждаме, че е почнал да излиза от дупката, в която беше изпаднал в персонален проект. Дано по-скоро подреди живота си, както от дълго време направи с кариерата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР