Антон Геращенко, съветник на министъра на вътрешните работи на Украйна,

...
Антон Геращенко, съветник на министъра на вътрешните работи на Украйна,
Коментари Харесай

Публикуваха първи снимки на руски военнопленници

Антон Геращенко, консултант на министъра на вътрешните работи на Украйна, разгласява във фейсбук фотография на съветски военнопленници. По думите му единият от тях е момче на 19 години.

Украинските военни обявиха, че са унищожили четири съветски танка на път в източната част на Украйна, покрай град Харков, и че са умъртвили 50 бойци от съветските сили в Луганска област, съобщи Ройтерс.

Също по този начин управляващите в Киев осведомят, че силите им са свалили шести съветски аероплан, също в източната част на страната.

Русия отхвърля известията, че нейни самолети или бронирана техника са били унищожени.

Службата за гранична защита на Украйна съобщи, че трима от нейните чиновници са били убити в южната част на Херсонска област и че още няколко души са ранени.

Момче е било убито в източната част в Харковска област, откакто при обстрел е била ударена жилищна постройка.

Съветник в президентската канцелария на Украйна съобщи, че повече от 40 украински бойци са починали, а десетки са ранени.

Също по този начин Ройтерс оповестява, че два съветски цивилни товарни кораба са станали цел за украински ракети в Азовско море, при което е имало жертви. Агенцията не прецизира броя на починалите или ранените.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР