Антоанета Кръстанова е временно изпълняващият длъжността началник на Регионалното управление

...
Антоанета Кръстанова е временно изпълняващият длъжността началник на Регионалното управление
Коментари Харесай

Антоанета Кръстанова поема Регионалното управление на образованието

Антоанета Кръстанова е краткотрайно изпълняващият длъжността шеф на Регионалното ръководство на образованието. От през днешния ден тя поеме управителния пост. Това потвърдиха пред u4avplovdiv.com от Министерството на образованието.

Припомняме, че през вчерашния ден МОН възвърне на длъжността Иванка Киркова, откакто Върховният административен съд анулира заповедта й за уволняване от 5 юли 2021 година. Щом подписа заповедта си за предопределение обаче, Киркова получи и втора – че от 29 април се приключват трудовите й правни отношения. Тя подписа и нея. Но съобщи, че още веднъж ще си търси правата в съда и че счита да заведе две каузи – против претекстовете за уволняване и за уронване на престижа.

До връщането на Киркова шеф на РУО бе Антоанета Пакова. Тя завоюва състезанието, разгласен от МОН, след уволнението на Киркова предходната година. Сега най-вероятно следва да бъде разгласен нов конкурс за длъжостта. Въпреки че Киркова бе възобновена единствено за ден.

Дотогава на шефския стол сяда старши специалистът по публични науки, гражданско обучение и вяра Антоанета Кръстанова. Припомняме, че тя за следващ път краткотрайно ще управлява РУО. От 23 септември м.г., когато Пакова се включи в работата на служебния кабинет, Кръстанова застана на управителния пост. След като близо 3 месеца бе шеф на кабинета на министъра на стопанската система от служебния кабинет Даниела Везиева, Пакова се върна на шефския стол в града под тепетата през декември м.г. Преди да поеме РУО тя бе шеф на отдел „ Административно-правно, финансово-стопанско и осведомително обслужване “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР