Антоанета е първата голяма любов на покойния бос. Двамата се

...
Антоанета е първата голяма любов на покойния бос. Двамата се
Коментари Харесай

Всички Говорят За Дарина, Но Не Знаем Нищо За Първата Съпруга На Илия Павлов! С Антоанета Се Случи Нещо Съдбовно, Двете Са Вече

Антоанета е първата огромна обич на починалия необут. Двамата се срещнали в спортното учебно заведение, където той бил възпитаник. От първия момент починалият сикаджия се влюбил в Антоанета. Въпреки, че тя била няколко години по-голяма от него, малко след запознанството си вдигнали женитба.

Двамата са женили и развеждали два пъти. По време на втория им брак Антоанета забременяла с първородната дъщеря на Илия Павлов – Венцислава.

Но след втория им бракоразвод мафиотът изпратил щерка си в Съединени американски щати и я поверил на новата си брачна половинка – Дарина Павлова.

Наследницата на сикаджията е приключила един от най-престижните университети оттатък Океана. Малко след нейното тръгване, майка й също се преместила в Съединени американски щати.

Дарина Павлова и Антоанета непрекъснато се засичали и им се налагало да поддържат връзка поради Венцислава. Но двете в никакъв случай не са били в положителни връзки и сред тях постоянно е имало напрежение.

Към днешна дата майката на Венцислава живее в невъобразим разкош в Дубай. Щерката на Антоанета подписа брак с арабския милионер Терек Микнас. Преди повече от година двамата се снабдиха с дребната Алба.

Богатото семейство живее в една от най-скъпите здания в света. Антоанета живее дружно със шурей си и дъщеря си.

Сватбата на Венцислава станала мотив двете с Дарина Павлова да се сближат. По време на щастливото събитие, вдовицата и първата брачна половинка на Илия Павлов си поискали амнистия една от друга. Наскоро двете дами даже са били дружно на отмора в един от алпийските курорти.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР