Антивакс и антиваксъри се използва за описание на лице или

...
Антивакс и антиваксъри се използва за описание на лице или
Коментари Харесай

Cambridge не прави разлика между антиCovidваксър и антиваксър, всички са антиваксъри

Антивакс и антиваксъри се употребява за изложение на лице или група, които не са съгласни с имунизирането на хора (да им се слагат инжекции за попречване на заболяване) и популяризират и предизвикват отзиви против имунизациите, написа Cambridge Dictionary.

Посочени са следните образци - Има три съществени метода, по които антивакс групите обичат да популяризират дезинформацията си. Те изясняват, че общоприети детски имунизации опонират на техните антивакс теории и се застъпват за хомеопатичната профилактика.

Антиваксърите са виновни за нарастване на полиомиелит, дифтерия, морбили и други елементарно предотвратими болести. Антивакс инфлуенсърите са огромен проблем.

Когато забележим антивакс дезинформация в обществените медии, би трябвало да се противопоставим и да не се ангажираме с нея, тъй като това единствено я популяризира в допълнение.

Наративът за всяко антивакс обръщение е: " COVID-19 не е опасен; имунизациите са рискови ; не можете да вярвате на лекари или учени. " Антиваксърите виждат в COVID-19 опция за бързо разпространяване на подозрения против Covid имунизациите и в действителност против всички ваксини.

Има оферти за криминализиране на антиваксъри, които съзнателно популяризират рискова дезинформация . Антиваксърите проглушават пространството с изказвания, че имунизациите против Коронавирус ще трансформират нашата ДНК, някой ще ни вгради микрочипове или ще ни стерилизират.

Антиваксърът е - антиваксър (въпреки че не харесва термина ), той има вяра, че фармацевтичната промишленост е корумпирана и основава ваксина против ковид прекомерно бързо.
 Британия отсрочва блокирания и по-строги ограничения за 2022 година
Британия отсрочва блокирания и по-строги ограничения за 2022 година

Здравни специалисти приканиха въпреки всичко Джонсън да обмисли стягане на актуалните ограничения

Антиваксърите провокират безпорядък тук-там за тестване за Covid. Лейбъристите приканват за строги дейности против подправените вести за имунизациите , като споделиха: " Това към този момент е въпрос на живот и гибел ", пишат " Гардиън " и " Мирър ".

Спешно би трябвало да се ударят рисковите антивакс тайни теории онлайн , те стопират хората да се имунизират и забавят възобновяване на нацията от рецесията. Борис Джонсън разяснява, че разновидността Омикрон " продължава да основава действителни проблеми ", до момента в който се популяризира в страната. Сега той съставлява над 90% от всички случаи в Англия, заяви Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство.

Полицията дава обещание да " предприеме бързи дейности и ще изправи нарушителите пред правораздаването ", когато е належащо.

Секретарят в сянка Луси Пауъл разяснява, че " продължаващото разпространяване на дезинформация за имунизациите онлайн удря приема на ваксини и оправянето с това е от решаващо значение за имунизирането на неимунизираните ".

" Дори един човек, който е отсрочил имунизацията си поради рискови антиваксъри, е прекалено много . " Бездействоето " на държавното управление във връзка с подправените вести значи, че те не съумяват да подхващат дейности против онлайн платформи, улесняващи разпространяването на дезинформация. Това към този момент е въпрос на живот и гибел. "

Министрите са призовани да подхващат по-строги дейности против компании, които не съумяват да отстранен антивакс наличие онлайн , стотици хиляди почитатели в обществени медии към момента популяризират дезинформация.

Известни антиваксъри в Instagram, Фейсбук и Telegram към момента имат близо 1,5 милиона почитатели , демонстрира разбор. Един от най-популярните има вяра, че коронавирусът се популяризира посредством 5G.

Технологичните колоси " не съумяват да изтрият лъжите за имунизациите ", министрите би трябвало да се опълчват на фирмите в обществените медии, " да пренебрегват техните извинения и да вкарат финансови и наказателни наказания за провали, които водят до съществени вреди ".

Говорител на държавното управление изясни, че " нашите нови строги закони за онлайн сигурност ще принудят тези компании да работят. След като Народното събрание обезпечи нужния надзор на законодателството, ние ще го въведем допустимо най-скоро ".

СЗО съобщи през 2019 година, че съмнението против имунизациите е една от 10-те най-големи закани за световното здраве .

По информация на " Гардиън " неистини, а тайните теории за Covid-19 са събрали милиони гледания в TikTok, били са налични и за дребни деца .

Антиваксърите са " доста зли и неприятни хора, заплашващи всички ни и всички имаме персонална директна отговорност и обвързване да приказваме за имунизацията ", разяснява по-рано през 2021 година консултант в Кеймбридж на фона на угриженост по отношение на равнищата на имунизация против Covid-19 в града.

Ричард Хауит направи коментара, до момента в който председателстваше среща на здравната комисия на окръг Кеймбриджшир, където бяха изразени опасения по отношение на обстоятелството, че равнищата на имунизация против Covid-19 в Кеймбридж са най-ниските в Източна Англия.

Правителството също показва угриженост по отношение на разпространяването на дезинформация за имунизациите Covid-19 от антиваксери. През март министърът на имунизациите Надхим Захауи сподели, че дезинформацията е " доста, доста мъдро, свръх таргетирана към разнообразни общности ". " Фалшиви антивакс послания за плодовитост са ясно ориентирани както към младите мъже, по този начин и към дамите, само че за жалост " са намерели плодородна почва.
 Путин чака 80% групов имунитет следващата година, няма да преследва неимунизирани
Путин чака 80% групов имунитет следващата година, няма да преследва неимунизирани

Путин не харесва политици антиваксъри, нездравословни са за здравето на руснаците
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР