Антимафиотите получават анонимен сигнал, който им помага да стигнат до

...
Антимафиотите получават анонимен сигнал, който им помага да стигнат до
Коментари Харесай

ГДБОП с опасна акция срещу Андреев в Братя

Антимафиотите получават неизвестен сигнал, който им оказва помощ да стигнат до свръх значима информация по отношение на идна последваща договорка на Радо Андреев с Карим Халаф Златния. Въпреки странния метод, по който научават детайлностите, контрольор Черкезов е повече от сигурен, че би трябвало да ревизират сигнала и да се приготвят за незабавна акция. Какво ще открият на място и ще съумеят ли да заловят Андреев в избухналата кръвопролитна престрелка?

Денис, Сандо и Велин се заемат да разплетат схемата с незаконния трафик на натовско оръжие, което явно се случва под носа им в завода. Те стартират директно наблюдаване на всички товарни бусове, влизащи и излизащи от постройката на предприятието, с цел да разкрият по какъв начин се случва заделянето на оръжие. Ще попаднат ли на правилните следи и каква ще е изненадата им при следенето на транспортните средства?

Колкото и да е мъчно, Гергана въпреки всичко прави опити да се сближи с щерка си и да построи естествени връзки с нея. Малката, обаче, не е привикнала с непрекъснатото й наличие и се инати по детски, което вбесява Гери и я разклаща до краен лимит, тъй като не знае по какъв начин да постъпи. Изнервена, младата майка позволява огромна неточност и предизвика съдбовна обстановка, която излага живота на 8-годишното момиченце на голяма заплаха. До какво ще докара ескалацията на напрежението?

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР