Антимафиоти са открили склад с над 100 кг различни наркотици

...
Антимафиоти са открили склад с над 100 кг различни наркотици
Коментари Харесай

Склад със 100 кг дрога и автомати открит в София

 Антимафиоти са разкрили склад с над 100 кг разнообразни опиати и автомати в София, оповестява " 24 часа ".

Разследващите подозират, че неповторимото оборудване е на люлинския мафиот Радмил Ранов, по-известен като Радо Ланеца. Той е апетитен за един от тарторите на една от най-големите наркоргрупи у нас, която беше разрушена през последната седмица.

Информацията е доказана и от заместник-главния прокурор Иван Гешев, който обаче дава обещание, че ще даде повече детайлности по-късно денем.

" На офанзивите против прокуратурата ще отговорим по един метод - с работа. Независимо дали става въпрос за проведени незаконни групи, които тровят децата ни, както в тази ситуация, или за хора, които тормозят бабите и дядовците, майките и бащите ни в дребните обитаеми места. Поздравявам сътрудниците от ГДБОП и Специализираната прокуратурата за положителната работа по случая ", е коментарът на единственият претендент за нов основен прокурор.

Според източници на изданието с изключение на дрогата и оръжията, антимафиотите са разкрили и така наречен " счетоводни книги " на групата.

Припомняме, че през последната седмица полицията извърши серия от инспекции и арести на територията на цялата страна, свързани точно с противозаконния бизнес на Радо Ланеца. Вчера прокуратурата заяви, че към този момент са повдигнати обвинявания на 32 души, като 25 от тях към момента се търсят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР