Антикризисните мерки са толкова закъснели. Управляващите се объркаха много, другите

...
Антикризисните мерки са толкова закъснели. Управляващите се объркаха много, другите
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Няма как втечненият газ да е по-евтин от тръбния, защото разходите за доставка го оскъпяват

Антикризисните ограничения са толкоз закъснели. Управляващите се объркаха доста, другите страни имат проекти за деяние при такива обстановки. Те схванаха, че цените порастват, а няма никакви антиинфлационни ограничения. Не излиза наяве по какъв начин тези 25 стотинки отстъпка, която те оферират за горива, ще бъдат заплатени. Това съобщи Рамадан Аталай  Рамадан Аталай Рамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 година се от Движение за права и свободи в студиото на утринния блок на Нова телевизия.

Според него ограниченията, които взима държавното управление, са закъснели: “Какво чакаха до момента ръководещите? Някой да пристигна да им каже, че има повишаване? ”

“ДПС сме внесли законопроект, с който даваме опция 3 милиарда лева да бъдат събрани от фотоволтаиците. След преференциалната цена, парите, които получават фотоволтаиците могат да се върнат във Фонда за енергийна сигурност, с които да подпомогнем хората ”, изясни той.

По думите му ръководещите е трябвало да желаят страната ни да бъде изключение от европейското предписание за петролно ембарго по-скоро.

Аталай изясни обстановката с “Булгаргаз ” и заплащането на газа в рубли: “ ”Булгаргаз ” получават писмо, че би трябвало да преведат пари на сметка на Газпром. После се прави послание към рубли, тъй че България нищо не губи. Единствено нашите ръководещи не откриха сили и благоприятни условия да влязат в разговор. По тази причина през вчерашния ден им споделих, че е време да си отидат ”.

Според него няма опция втечненият газ от Съединени американски щати да е по-евтин от тръбния газ, тъй като разноските към доставката му го оскъпява. Той предложи полутечен газ да се доставя от Алжир, с цел да е по-евтин.

Аталай позволи предварителни избори и сформиране на нова управническа коалиция: “ДПС постоянно поддържаме ръководещите обединения, когато стане въпрос за вътрешен ред и сигурност ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР